Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Φώντας Μπαραλιάκος - Στην τελική ευθεία.






Συνεχίζει τις επισκέψεις του στην Κατερίνη και σε όλο το νομό Πιερίας ο Ξενοφών Μπαραλιάκος , υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.
Το Σάββατο 28 Απριλίου επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά της πόλης οπού συνομίλησε με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές . Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. ανέφερε πως κατανοεί και γνωρίζει από κοντά την κατάσταση και τα όσα συμβαίνουν στην εν γένει αγορά. Προέτρεψε όλους να επιμείνουν στη σύννομη λειτουργία των επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων, με έμφαση στη συνέχιση των καλών τιμών και της ποιότητας των προϊόντων τους , συνθήκες που προάγουν την αγορά και τον υγιή ανταγωνισμό.
Το βράδυ της ίδιας μέρας βρέθηκε στο Μοσχοχώρι , στη Βρύα, στη Ρητίνη και το Ελατοχώρι. Πολίτες αλλά και τοπικοί παράγοντες της περιοχής καλωσόρισαν τον κύριο Μπαραλιάκο και σε ανοιχτή συνομιλία που είχαν μαζί του, εξέφρασαν τις ανησυχίες τους. Ο υποψήφιος βουλευτής δεσμεύτηκε να δουλέψει σκληρά και να βρίσκεται σε άμεση και συνεχή συνεργασία μαζί τους.
Την Κυριακή 29 Απριλίου, ο Φώντας Μπαραλιάκος επισκέφτηκε την Λεπτοκαρυά, την Σκοτίνα, τον Παντελεήμονα οπού συνάντησε πολίτες, καταστηματάρχες και ξενοδόχους. Κεντρικό θέμα συζήτησης τους ήταν φυσικά η ανάγκη αναβάθμισης και ανάπτυξης του τουρισμού στις περιοχές αυτές. Το βράδυ της ίδιας μέρας επισκέφτηκε τον Κορινό, τη Χράνη, την Τραπεζούντα, την Σεβαστή και τον Κάτω Αγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.