Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ξένος στο ίδιο του το κόμμα! ΠΗΓΗ: http://ra64.wordpress.com/


20
042012

Η  απόφαση του Αντ. Σαμαρά να χρίσει υποψήφιο βουλευτή Κιλκίς τον Γ. Συμπιλίδη, τον οδήγησε τελικά σε μια απίστευτη πολιτική ήττα!
Πρόκειται για τον άνθρωπο που το 1993 ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΝΔ, οδηγώντας σε πτώση την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Κάτι που δεν έχει σβήσει από το συλλογικό υποσυνείδητο των οπαδών της παράταξης –και αυτό φαίνεται ποικιλοτρόπως.  
Μόνον που ο αρχηγός του κόμματος στην ουσία αποκατέστησε πολιτικά (μέσω του στενού του φίλου και συνεργάτη) τον ίδιο του τον εαυτό. Μ’ έναν συμβολισμό που δηλώνει πως πιστεύει ότι ορθώς έπραξε το 1993, ακόμα και τώρα.
Με τον Κ. Μητσοτάκη ανεπιθύμητο στην ΝΔ, την κόρη του ηττημένη κι εκδιωχθείσα (ή αποχωρήσασα) και την αφεντιά του εκλεγμένο αρχηγό γιατί να μην πράττει ότι έπραξε ο νυν επικεφαλής της ΝΔ;
Μόνο που προκάλεσε όσους έχουν χαρακτηρίσει τη συγκεκριμένη πράξη ως αποστασία!
Οι αντιρρήσεις, οι επιστολές στα κεντρικά και οι παραιτήσεις υποψηφίων βουλευτών οδήγησαν στη θεατρική παραίτηση Συμπιλίδη και την εντυπωσιακά φθηνή δήλωση του Σαμαρά:
«Τιμώ την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, που δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα».! Λέω φθηνή γιατί αν αυτή η απόφαση δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητας, η δική του απόφαση να τον βάλει υποψήφιο τι δείχνει;
Σήμερα ο Σαμαράς συνειδητοποίησε ότι αποτελεί ξένο σώμα για ένα μεγάλο μέρος της δικής του παράταξης!
Μπορεί αλήθεια να πείσει τους υπολοίπους ότι αποτελεί λύση για την ηγεσία της χώρας;
Μπορεί αλήθεια κανείς να τον εμπιστευτεί;
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΟΥΛΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.