Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πάντα αρωγός και συμπαραστάτης των συνταξιούχων ο Θανάσης Παπαγεωργίου



Συνάντηση στο γραφείο του, με το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) νομού Πιερίας είχε το πρωί του Σαββάτου (28-4-2012), ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου.

Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα και η εγκάρδια συνομιλία που είχαν δεν περιορίστηκε μόνο στη διοργάνωση του Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πιερία στις 12 και 13 του Μαΐου, σε ξενοδοχειακή μονάδα της παραλίας Κορινού για το οποίο ήταν και η αφορμή της συνάντησης.
Όπως υπολογίζουν τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) Πιερίας, τα οποία επωμιστήκαν το βάρος της άρτιας οργάνωσης του Συνεδρίου, θα συμμετέχουν τουλάχιστον 250 εκπρόσωποι από 82 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Για την μεγάλη αυτή διοργάνωση ζητήθηκε η παρουσία και η αρωγή του κ. Παπαγεωργίου
Ο κ. Παπαγεωργίου δεσμεύθηκε ότι θα ανταποκριθεί στα αιτήματα που του τέθηκαν από τους εκπροσώπους, η οποίοι τον ευχαρίστησαν για την μέχρι τώρα αλλά και την μελλοντική συνεργασία. Τέλος και ο κ. Παπαγεωργίου ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Δ.Σ. για τις ευχές τους ενόψει της εκλογής μάχης της 6ης Μαΐου, για την μέχρι τώρα θετική συνεργασία τους και δεσμεύτηκε να είναι πάντα στο πλευρό τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.