Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Όταν οι Έλληνες αγωνιζόμαστε, πετυχαίνουμε.


Οι Έλληνες αγωνιζόμαστε και θα πετύχουμε
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Πάτρα

"Οι εκλογές στις 6 του Μάη δεν κρίνουν την επόμενη Βουλή, την επόμενη τετραετία, κρίνουν την τύχη του Έθνους, κρίνουν τη μοίρα της επόμενης γενιάς. Απευθύνομαι στους νέους ανθρώπους, στη Νεολαία μας στην ελπίδα του Έθνους, την τύχη των παιδιών αυτών και ακόμη νεότερων κρίνουν οι εκλογές στις 6 του Μάη.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Πάτρα

Πρέπει να φτάσουμε στις εκλογές αυτές σε λίγες μέρες, τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία, ξεπερνώντας μια σειρά από φραγμούς που έχουν τεθεί. Πρώτον πρέπει να βροντοφωνάξουμε από εδώ, ένα «Όχι» στην αποχή. Κανείς Έλληνας πολίτης δεν δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση του στους άλλους, να εγκαταλείψει το κυριαρχικό δημοκρατικό του δικαίωμα να συναποφασίσει με την ψήφο του στην κάλπη των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Δεύτερον, πρέπει να βροντοφωνάξουμε ένα «Όχι» στον εφησυχασμό, στην αντίληψη ότι όποιο και νά 'ναι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν αλλάζει τίποτε. Να φωνάξουμε ένα «Όχι» στη μοιρολατρία, να πούμε «Όχι» σε όσους πιστεύουν ότι δεν έχουμε καμία δυνατότητα πως είμαστε αιχμάλωτοι του Μνημονίου. Δεν είναι έτσι!"

Δείτε όλη την ομιλία.

Like Όταν οι Έλληνες αγωνιζόμαστε, πετυχαίνουμε. on Facebook     share on Twitter

Σημασία έχει να κοιτάξουμε τώρα μπροστά.

Διαβάστε όλη τη δήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλου μετά τη συνάντησή του με τους παραγωγικούς φορείς της Τρίπολης
Like Όταν οι Έλληνες αγωνιζόμαστε, πετυχαίνουμε. on Facebook     share on Twitter


Ο κ. Σαμαράς, στις πιο κρίσιμες εκλογές για τον τόπο, επιλέγει διαρκείς μονολόγους

Διαβάστε όλη τη δήλωση της Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά εδώ.

Πρόγραμμα ομιλιών

Δείτε το πρόγραμμα περιοδειών και ομιλιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα, από την Παρασκευή 27 Απριλίου έως και την Παρασκευή 4 Μαΐου, εδώ.

Στον αέρα το www.pasok2012.gr

Πάρτε την ενημέρωση στα χέρια σας!

Επισκεφθείτε το www.pasok2012.gr με όλα τα νέα της καμπάνιας και των υποψηφίων, τις θέσεις και προγραμματικές δεσμεύσεις καθώς και προεκλογικό υλικό που μπορείτε να κατεβάσετε και μοιραστείτε.



Like Όταν οι Έλληνες αγωνιζόμαστε, πετυχαίνουμε. on Facebook

share on Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.