Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΜΗΤΡΗ ΣΤΟ ΤΕΒΕ, ΔΕΥΑΚ, Α' ΒΑΘΜΙΑ & Β΄ΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ





Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  Μαρία Τσιμήτρη επισκέφθηκε την Τρίτη 24 Απριλίου τα γραφεία της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  Πιερίας, όπου είχε συνάντηση με τον διευθυντή κ. Καζταρίδη Γιάννη. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το γραφείο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και τον κ. Κρίτογλου. Παράλληλα συνομίλησε με τους συναδέλφους της εκπαιδευτικούς που είναι αποσπασμένοι στα συγκεκριμένα γραφεία για θέματα παιδείας.
Η κα Μαρία Τσιμήτρη δήλωσε χαρακτηριστικά: << ο ευαίσθητος χώρος της παιδείας πρέπει να μείνει ανεπηρέαστος από την οικονομική κρίση της χώρας μας μιας και αποτελεί βασική επένδυση για το μέλλον>>.  
Τέλος, είχε συναντήσεις με τους υπαλλήλους στο υποκατάστημα του ΤΕΒΕ στην Κατερίνη καθώς και στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης. Στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Αστέριο Μπουσνάκη και τους προϊσταμένους των τμημάτων η κα Τσιμήτρη ενδιαφέρθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν την εταιρία,  ως άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που εδώ και 10 χρόνια την υπηρετεί από διάφορες θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.