Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ




Εργασιακά, συνταξιοδοτικά αλλά και μισθολογικά θέματα έθεσαν στον βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο, οι Πυροσβέστες που υπηρετούν στην Υπηρεσία Κατερίνης κατά την επίσκεψή του.
Ο κ. Κουκοδήμος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υπηρετούντες Πυροσβέστες και τους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, ενώ είχε προηγηθεί συνάντηση με τον Διοικητή της Π.Υ. Κατερίνης κ. Πιερράκο.
Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε τέθηκε επίσης το θέμα του εκλογικού επιδόματος αλλά και του ωραρίου εργασίας, καθώς και μια σειρά εργασιακών και μισθολογικών αδικιών σε βάρος των πυροσβεστών.
Ο κ. Κουκοδήμος επανέλαβε την πρόθεσή του να υποστηρίξει τα δίκαια αιτήματα τους, ενώ τόνισε πως η Ν.Δ. έχει ήδη δεσμευθεί δια του προέδρου της για άρση των αδικιών.
Η Νέα Δημοκρατία, είπε ο κ. Κουκοδήμος, αναγνωρίζει τις νέες προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε θεσμικό και επιχειρησιακό επίπεδο ο σύγχρονος Πυροσβέστης, γι’ αυτό στηρίζει στοχευμένα και έμπρακτα το δύσκολο έργο του με την πολιτική της: αξιοκρατία στις κρίσεις, διασφάλιση κατάλληλων συνθηκών εργασίας, βελτίωση βιοτικού επιπέδου.
Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι οι άνθρωποι του Ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος είναι οι αφανείς ήρωες της καθημερινότητας. Θα διασφαλίσουμε λοιπόν  ότι θα έχουν την απαραίτητη οργάνωση, εκπαίδευση και υλικοτεχνική υποστήριξη, ώστε να δίνουν τη «μάχη» απέναντι σε οποιεσδήποτε συνθήκες και να μας κρατούν ασφαλείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.