Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Η διγλωσσία της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Προέδρου της, τους καθιστά υπόλογους απέναντι στους κτηνοτρόφους και συνολικά στον αγροτικό τομέα.



«Στα Ιωάννινα, τα οποία επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ, κ. Αντώνης Σαμαράς, λειτουργούν η Γεωργική Σχολή Γαλακτοκομίας, το Ινστιτούτο Γάλακτος και το Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας. Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικούς θεσμούς επιστημονικής υποστήριξης της τοπικής αλλά και της πανελλαδικής γαλακτοκομικής παραγωγής. Δυστυχώς, ο κ. Σαμαράς και η ΝΔ υπήρξαν οι βασικοί υπαίτιοι για το γεγονός ότι δεν προχώρησε το σχέδιο εκσυγχρονισμού και εξορθολογισμού προς αναπτυξιακή κατεύθυνση των θεσμών αυτών, λόγω της παντελώς ατεκμηρίωτης άρνησής τους να στηρίξουν στη Βουλή το σχέδιο νόμου, το οποίο αφορούσε στην επιστημονική υποστήριξη του αγροτικού κόσμου και στην οργάνωση και λειτουργία του Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ.
Η διγλωσσία της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Προέδρου της, τους καθιστά υπόλογους απέναντι στους κτηνοτρόφους και συνολικά στον αγροτικό τομέα, ενώ το όψιμο προεκλογικό ενδιαφέρον τους δεν πείθει πλέον κανέναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.