Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Π. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.


                                    
Φίλη, Φίλε,
 
Η οικονομική κρίση που ζούμε είναι το σύμπτωμα μιας άλλης κρίσης, πολύ βαθύτερης. Κρίσης αξιών και θεσμών. Αμφισβήτησης των προτεραιοτήτων που θέσαμε ως κοινωνία.
Πιστεύω στην πολιτική και στο ρόλο της. Πιστεύω ότι μέσα απ’ αυτή μπορούμε να ανοίξουμε δρόμους.
δες εδώ το βίντεο

Όμως το μέλλον μας εξαρτάται από τη δυνατότητά μας να υιοθετήσουμε μια νέα αντίληψη για την πολιτική και τον τρόπο που ασκείται. Εξαρτάται από την καθαρότητα των πολιτικών μας επιλογών, την τόλμη μας να τις κάνουμε πράξη και τη δυνατότητά μας να κινητοποιήσουμε τις δυνάμεις της κοινωνίας γύρω από αυτές. Γι’ αυτό και κατεβαίνω υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α ́ περιφέρεια της Αθήνας. Μια περιφέρεια στην οποία αποτυπώνονται, στο μέγιστο βαθμό, τα προβλήματα που βιώνουμε σε όλη τη χώρα.

Θέλω να δουλέψω για να χτίσουμε ένα κράτος που λειτουργεί. Που σέβεται τα δικαιώματα του πολίτη και διασφαλίζει ένα δίχτυ προστασίας στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Ένα κράτος, που επενδύει στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας, στηρίζοντας τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Που δίνει ευκαιρίες και δημιουργεί θέσεις εργασίας.

Το μέλλον μας μπορεί να γίνει καλύτερο αν δουλέψουμε συλλογικά. Γύρω από συγκεκριμένους, κοινούς, εθνικούς στόχους. Αυτό επιδιώξαμε και γι’ αυτό παλέψαμε στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Με λιγότερα πετύχαμε περισσότερα, διότι δουλέψαμε συλλογικά, προσηλωμένοι σε κοινούς στόχους. Αναδείξαμε τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό σε πραγματικές πηγές ανάπτυξης σε μια περίοδο που το είχε ανάγκη η πατρίδα μας.

Το έργο μας στο Υπουργείο αποδεικνύει ότι πολιτικοί και πολίτες μπορούμε να δουλέψουμε μαζί και να πετύχουμε πολλά, ακόμα και την ώρα της κρίσης. Έτσι πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψουμε παντού. Έτσι πιστεύω ότι πρέπει να δουλεύουμε πάντα. Σε αυτό θέλω να συμβάλω και γι’ αυτό ζητώ την ψήφο σου.


Παύλος Γερουλάνος
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Ερμού 64
Μοναστηράκι
Τ.Κ. 10551, Αθήνα

T 210 3313043
F
210 3313045
Ε info@yeroulanos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.