Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΡΜΑΖΗ


Γεννήθηκα το 1953 στο Μοσχοπόταμο και ζω    μόνιμα στο Λιτόχωρο. Είμαι έγγαμος με την Αναστασία Κατσαμάκα και έχουμε δύο παιδιά που σπουδάζουν  στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Το 1977 προσλήφθηκα ως Σταθμάρχης στον ΟΣΕ απ’ όπου αφυπηρέτησα το 2011 με τον βαθμού του Επιθεωρητή.

Ανήκω στην φιλελεύθερη παράταξη και την τοποθέτηση μου αυτή δεν την αποποιήθηκα ποτέ.
Στις δύσκολες μέρες που περνούμε έχω την άποψη ότι δεν φταίει ο πολίτης για όσα συμβαίνουν αλλά το κράτος. Είναι όμως αποκλειστική ευθύνη του πολίτη να αλλάξει αυτό το κράτος. Του πολίτη που δεν αρκείται απλά να διαπιστώνει, αλλά τολμά να προτείνει λύσεις.
Με το σκεπτικό αυτό δηλώνω «παρών» στις επερχόμενες εκλογές, διακατεχόμενος από πνεύμα συνεργασίας και ανιδιοτέλειας σε μια εποχή που οι άμετρες προσωπικές φιλοδοξίες και οι επαγγελματίες της πολιτικής έχουν περισσέψει.
Πολιτεύομαι λοιπόν με τη Δημοκρατική Συμμαχία, ακολουθώντας το δύσκολο δρόμο της σοβαρότητας, της αλήθειας και της υπευθυνότητας, μακριά από το ρεύμα του λαϊκισμού.
Πολιτεύομαι με ένα κόμμα που υπηρετεί τις βασικές αρχές που εξέθεσα πιο πάνω. Έδειξε συνέπεια στις θέσεις του από την αρχή της κρίσης και είπε πικρές αλήθειες χωρίς να αποβλέπει το πρόσκαιρο όφελος και χωρίς να υπολογίζει κανένα κόστος.


Αν οι λίγες αυτές απλές σκέψεις μου, ταυτίζονται και με τις δικές σας εκτιμήσεις, θυμηθείτε το μπροστά στην κάλπη και στηρίξτε την προσπάθειά μας.
        Βαγγέλης Βαρμάζης           
   
Υποψήφιος βουλευτής Ν. Πιερίας

                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.