Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Οι γυναίκες δίπλα στην Μαρία Μίχου



  • Μεγάλη η συμμετοχή των γυναικών της Πιερίας στην συνάντηση με την Υποψήφια Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα Μαρία Μίχου συναντήθηκε με γυναίκες από όλη την Πιερία στην «ΕΚΑΒΗ».
Η εκδήλωση οργανώθηκε με πρωτοβουλία του πολιτικού γραφείου της κας Μίχου και στόχο είχε την ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν την σύγχρονη γυναίκα, η οποία καλείται να ανταπεξέλθει ταυτόχρονα σε πολλαπλούς ρόλους. Η γυναίκα ως μητέρα, ως σύζυγος, ως νοικοκυρά, ως εργαζόμενη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η εκπρόσωπος του Τομέα Γυναικών ΠΑΣΟΚ κ. Ράνια Πάτρα, από τον Δήμο Δίου – Ολύμπου οι αντιδήμαρχοι κ. Σοφία Ζουρζούρα και Σοφία Νούλα, η κ. Μ. Ζέρβα Δημοτική Σύμβουλος, η σύζυγος του εκλεγμένου Δημάρχου κα Ν. Παπαθανασίου, η σύζυγος του Αν. Δημάρχου κα Α. Φαρμάκη και η κ. Δ. Τσίρου π. Δημοτική Σύμβουλος Λιτοχώρου.
Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ
Στην τοποθέτησή της η υποψήφια Βουλευτής μίλησε για όλα όσα διεκδίκησε από το 2009 μέχρι σήμερα και αφορούν την γυναίκα. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι:

  • Η λειτουργία του Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης,
  • Η υπογραφή της σύμβασης για λειτουργία Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης για γυναίκες – θύματα βίας στην πόλη της Κατερίνης,
  • Η πρόοδος των μελετών για ένταξη του Ειδικού Σχολείου Κατερίνης στο ΕΣΠΑ,
  • Η συνέχιση και ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» με 130.000 ωφελούμενους και 5.000 νέες θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα,
  • Η μεταφορά του ΨΝΠΟ ως τομέας και όχι ως τμήμα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης με παράλληλη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και του προϋπολογισμού για την ψυχική υγεία,
  • Οι προσπάθειες για πτώση των τιμών στο καλάθι της Νοικοκυράς
καθώς και η
  • Πρόταση για δημιουργία Κέντρου Στήριξης της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας των Γυναικών στην Πιερία μέσα από τα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.
Στο περιθώριο της συνάντησης η κα Μίχου δήλωσε:
«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τις αγαπημένες φίλες για την παρουσία τους εδώ σήμερα.
Η στήριξή τους για μένα είναι πολύτιμη. Με γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσω ακόμα πιο δυναμικά στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις 6 Μαΐου. Μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.