Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΛΑΔΑΚΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ: Πρέπει να δώσουμε ελπίδα στην νεολαία.


ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πολίτες της Πιερίας,
Ζούμε μια δύσκολη οικονομική και πολιτική συγκυρία. Η εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαίου είναι από τις κρισιμότερες των τελευταίων ετών. Από το αποτέλεσμά της θα κριθεί η πορεία της χώρας για τις επόμενες δύο γενιές. Συμμερίζομαι την ανάγκη του πολίτη να τιμωρήσει πρόσωπα και κόμματα για τις πολιτικές που μας έφεραν εδώ. Ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση υπάρχουν κυρίως στα δύο κόμματα εξουσίας αλλά και στην ελλειματική σε προτάσεις αντιπολίτευση και πρέπει να αποδοθούν, αλλά τώρα προέχει να διασφαλίσουμε το μέλλον μας και το μέλλον της χώρας. 

Πρέπει με σύνεση και υπευθυνότητα να χαράξουμε μια νέα πορεία για τον τόπο και να δώσουμε ελπίδα στη νεολαία, με πολιτικές που θα ξεκινήσουν από την βάση και τον παραγωγικό ιστό του τόπου. Οφείλουμε να δουλέψουμε για την ανασυγκρότηση του κράτους και την διαμόρφωση συνθηκών πραγματικής ανεξαρτησίας του στηρίζοντας παράλληλα τα κοινωνικά στρώματα που σήμερα πλήττονται από την κρίση.
Προσωπικά είμαι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ από τα μαθητικά μου χρόνια, το 1985. 

Εδώ και πολλά χρόνια είμαι αποστασιοποιημένος από κάθε κομματική διαδικασία αλλά πάντα ενεργό μέλος του κοινωνικού κινήματος. Αποφάσισα στην δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα και τους πολίτες να συμμετέχω ενεργά στην εκλογική διαδικασία διεκδικώντας την ψήφο σας γιατί πιστευω ότι τώρα είναι η ώρα για νέες φωνές και νέες πολιτικές που θα συνδέσουν ξανά το κίνημα με τη βάση του. Στο πλαίσιο της δημοσιονομικής στενότητας απαιτείται επαναχάραξη της στρατηγικής του Κινήματος με δράσεις που θα στηρήξουν τον χαμηλόμισθο, τον άνεργο, τον μικρομεσαίο, τον παραγωγό και θα διατηρήσουν την κοινωνική συνοχή γιατί ένα προοδευτικό κόμμα δεν δικαιούται να αφήνει πίσω του θύματα. Στην διαμόρφωση αυτής της πολιτικής πρέπει να συμβάλλουμε όλοι.
Φίλες και φίλοι, εύχομαι η έναρξη της προεκλογικής περιόδου Μεγάλη Τετάρτη να αποβεί καλός οιωνός για τον τόπο καθώς την Εβδομάδα των Παθών ακολουθεί πάντα η Ανάσταση!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΛΑΔΑΚΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ Ε.Σ.Υ.
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.