Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟΥ


Ηρθε  το βιβλίο του Νίκου Κουκουτάτσιου "Κείμενα" και κυκλοφορεί Οσοι επιθυμούν να το διαβάσουν  να απευθυνονται στον Νίκο Κουκουτάτσιο η στο Βιβλιοπωλείο "Κουτσιμανής Γεώργιος"


Η περίπου σαραντάχρονη θητεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, και η γενικότερη ενασχόληση μου με τα κοινά, είναι κατά κύριο λόγο η αιτία για τη “συγγραφή ,, ενός μεγάλου μέρους, από τα κείμενα που βρίσκονται σ’ αυτό το βιβλίο. 
Συγγραφέας βέβαια, είναι κάποιος αξιόλογος άνθρωπος των γραμμάτων με γενικότερες σπουδές, που δημιουργεί έργα λογοτεχνικά με ιστορικό ή άλλο περιεχόμενο, που μορφώνουν και τέρπουν μικρούς και μεγάλους. 
Η ταπεινότητα μου, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί συγγραφέας, επειδή έγραψε κατά καιρούς κάποια μικρά η μεγαλύτερα κείμενα τα οποία περιέχονται στον παρόντα τόμο. 
Είναι κείμενα που γράφηκαν σε στιγμές ψυχικής διέγερσης, η και οργής με αφορμή γεγονότα, πολιτικές πράξεις, και ενέργειες, ημεδαπής και παγκόσμιας πολιτικής εξουσίας. Τα κείμενα αυτά εκφράζουν την προσωπική μου, και εκ των πραγμάτων υποκειμενική άποψη. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι οι αναγνώστες θα με κρίνουν με επιείκεια και κατανόηση. 
Ν.Κ.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.