Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ANNA ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ


Επιστολή της Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, Άννας Διαμαντοπούλου, προς τους Περιφερειάρχες της χώρας

Η Υπουργός Ανάπτυξης, Άννα Διαμαντοπούλου, απέστειλε, σήμερα 17/04, επιστολή προς τους Περιφερειάρχες της χώρας, με την οποία τους ενημερώνει σχετικά με τα βασικά στάδια της δυνατότητας ένταξης δημοσίων στρατηγικών επενδύσεων στη διαδικασία Fast Track.

Η επιστολή έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης της Υπουργού με τους Περιφερειάρχες (06/04) και απαντά στο αίτημά τους να προωθούν οι ίδιοι δημόσια έργα στις Περιφέρειές τους με διαδικασίες Fast Track.
Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, την ευθύνη υλοποίησης του Fast  Track- σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο- έχει αναλάβει η “Invest in Greece”, στην οποία η Υπουργός έχει δώσει εντολή να εξετάζει κατά προτεραιότητα αιτήσεις για ένταξη, προερχόμενες από τις Περιφέρειες.  Στόχος της διαδικασίας είναι η διασφάλιση της διαφάνειας στη διαχείριση των πόρων, χωρίς όμως καθυστερήσεις και ολιγωρίες στα έργα που σχεδιάζονται από τις Περιφέρειες.
Ολόκληρη η επιστολή: Επιστολή_Υπουργού

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.