Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Την Κυριακή 29 Απριλίου δίνουμε αίμα στη Βροντού




Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Βροντούς ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τους εθελοντές Αιμοδότες να συμμετάσχουν στην τακτική αιμοδοσία που θα γίνει την 29 Απριλίου 2012 Ημέρα Κυριακή στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου. Η Αιμοδοσία θα ξεκινήσει από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.
Ο Σύλλογος έχει ιδρυθεί το 2003 με πρωτοβουλία του Ιερέα του χωριού Πατήρ Σάββα. Οι συμμετοχές ξεκίνησαν δειλά δειλά να αυξάνονται και να σταθεροποιούνται, στα 30 με 35 άτομα σε κάθε Αιμοδοσία.
Εδώ και 5 χρόνια περίπου ο Σύλλογος έχει οργανωθεί αρχειοθετώντας όλα τα μέλη του με τις κλασσικές καρτέλες αιμοδοσίας αλλά και ηλεκτρονικά, καταχωρώντας πλήρως όλα τα απαραίτητα στοιχεία του αιμοδότη για την καλύτερη διαχείριση των φιαλών αίματος της τράπεζας αιμοδοσίας. Επίσης κάθε μέλος εθελοντής αιμοδότης έχει την προσωπική του ταυτότητα όπου καταγράφονται όλα τα απαραίτητα για τον αιμοδότη στοιχεία σε περίπτωση ανάγκης.
Ανταποδοτικά ο Σύλλογος θέλοντας να ευχαριστήσει τα μέλη του για την προσφορά τους, προσφέρει μονοήμερη εκδρομή σε όσους συμμετείχαν στην αιμοδοσία. Για την προγραμματισμένη αιμοδοσία της 29ης Απριλίου, παρά την οικονομική κρίση ο Σύλλογος με την συμβολή μελών και φίλων, με συνδρομές και χορηγίες εξασφάλισε και θα προσφέρει δωρεάν σε όσους συμμετάσχουν την καθιερωμένη μονοήμερη εκδρομή που θα είναι στον Βόλο.
Επίσης θα προσφέρει:
  1. Διήμερη διανυκτέρευση στον ξενώνα «ΑΛΘΑΙΑ» της Αναστασίας Μποστανίτη στο Ελατοχώρι
  2. Βιολογικά κρασιά από τα κτήματα α. «Οινόβιον» Απ. Κούρτη και β. Παντούλη
  3. Ενεργούς Μικροοργανισμούς από την Κερασία Παπούλια.
Οι παραπάνω προσφορές θα δοθούν μετά από κλήρωση που θα γίνει μετά το πέρας της αιμοδοσίας. Στη διάρκεια της αιμοδοσίας θα προσφερθούν κρασιά και αλλαντικά εδέσματα της Φάρμας Φωτιάδη.

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Βροντούς αν και τα 3 τελευταία χρόνια έχει αυξημένη συμμετοχή στις τακτικές αιμοδοσίες που διοργανώνει οι ανάγκες για αίμα είναι δυστυχώς πολλές φορές πολύ περισσότερες όχι μόνο στην Βροντού, αλλά και στην γύρω περιοχή.

Στην προγραμματισμένη αιμοδοσία της Κυριακής 29 Απριλίου δίνεται η ευκαιρία σε όλους, σε μέλη του Συλλόγου και μη από την Βροντού, την γύρω περιοχή, αλλά και στον καθένα να κάνει μια μοναδική πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπό του. Χωρίς να στερηθεί τίποτα, χωρίς να χάσει τίποτα αφιερώνοντας 5 λεπτά και δίνοντας λίγο αίμα θα σώσει μια ζωή.

Ελάτε στη γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης του Συλλόγου Αιμοδοτών Βροντούς.

Με εκτίμηση
Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Βροντούς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.