Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ο Παντελής Θαλασσινός στο Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία Κατερίνης


                                                                                                                


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Κατερίνη, 24-04-2012


Ο Παντελής Θαλασσινός
στο Mediterranean Village Hotel & Spa,
στην Παραλία Κατερίνης

Αγαπημένες δημιουργίες θα ερμηνεύσει ο Παντελής Θαλασσινός, ο οποίος θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή του ξενοδοχείου Mediterranean Village, στην Παραλία Κατερίνης, το βράδυ της Παρασκευής 27 Απριλίου στις 10.30μ.μ.. Ο αγαπημένος δημιουργός και ερμηνευτής, ο οποίος ακολουθεί πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή στο πεδίο της διατήρησης των ελληνικών ηχοχρωμάτων, θα συναντηθεί από σκηνής, με τους πολυάριθμους φίλους του από την Κατερίνη.
Ο Παντελής Θαλασσινός έχει κερδίσει επάξια εξέχουσα θέση στην καρδιά των φίλων του τραγουδιού, μέσα στα χρόνια που πρωταγωνιστεί στην ελληνική μουσική σκηνή για τις πολύ μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες αλλά και για τις δημιουργίες που έχει χαρίσει σε άλλους αγαπημένους του καλλιτέχνες.
Στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται επιτυχίες όπως «Τα Σμυρναίικα τραγούδια», «Ανάθεμά σε», «Εισιτήριο στην τσέπη σου» , «Καράβια Χιώτικα», οι οποίες παρασύρουν το κοινό σε ένα πάρτι, που έχει πάντα ως κατάληξη την ρυθμική προτροπή «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε».
Επιπλέον, έκπληξη για το κοινό θα είναι η παρουσίαση πέντε ακυκλοφόρητων τραγουδιών του από τη νέα του δισκογραφική δουλειά.
Μαζί του εμφανίζονται οι : Δημήτρης Γασιάς, βιολί, Φίλιππος Λευκαδίτης, κρουστά, Γιάννης Αγγελόπουλος, τύμπανα, Γιάννης Πλαγιαννάκος, μπάσο, Γιώργος Μακρής, γκάιντα, πνευστά, Δημήτρης Θεοχάρης, πιάνο, Νίκος Μέρμηγκας, λαούτο, μπουζούκι, Δημήτρης Πάντος, κιθάρες, Νανά Μπινοπούλου, τραγούδι. Η τιμή εισόδου χωρίς ποτό είναι 10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.