Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Η TV100 ΣΤΟ MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA


Αφιέρωμα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης ΤV100
στο ξενοδοχείο Mediterranean Village & Spa



Στο ξενοδοχείο Mediterranean Village & Spa στην Παραλία Κατερίνης βρέθηκε ο Μάντζιος Κώστας παρουσιαστής της ψυχαγωγικής εκπομπής της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης «Fatsabook», ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων του ομίλου Mediterranean Hotels Βασίλη Δήμου και του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου.
Εκεί τον υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες του ομίλου Mediterranean Hotels Βασίλης και Ευαγγελία Λάμπρου. Ο παρουσιαστής και το τηλεοπτικό συνεργείο ξεναγήθηκαν στους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, γεύτηκαν τoπικά γαστρονομικά εδέσματα από τους σεφ του ξενοδοχείου και το βράδυ διασκέδασαν στο αποκριάτικο πάρτυ με τη Σόφη Ζανίνου.
Τέλος επισκέφθηκαν διάφορα μέρη του δήμου Δίου-Ολύμπου συνοδευόμενοι από την Αντιδήμαρχο κα Μαρία Τσιμήτρη καθώς και τον παραδοσιακό ξενώνα ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΦΕΤΗ στο Δίον. Η εκπομπή θα προβληθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 22.30 και σε επανάληψη τη Δευτέρα 12 Μαρτίου την ίδια ώρα.
Να σημειωθεί ότι συνεργείο της τηλεοπτικής εκπομπής της ΝΕΤ  «Μένουμε Ελλάδα», με επικεφαλής τη γνωστή δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιάστρια Γιάννα Αναστασιάδου, θα βρεθεί στα τέλη Μαρτίου και για 5 μέρες στο Μediterranean Village Hotel & Spa με σκοπό να κάνει γυρίσματα σε όλη την Πιερία.
Ο όμιλος Μediterranean Hotels φέρνει με την τεχνογνωσία τoυ στον ξενοδοχειακό κλάδο νέο αέρα στην Πιερία και υποστηρίζει τις εξελίξεις στα τουριστικά δρώμενα προσκαλώντας τηλεοπτικές εκπομπές απ’ όλη την Ελλάδα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για μια ακόμη φορά στην περιοχή μας να προβληθεί και μάλιστα σε μια περίοδο που την έχει τόσο ανάγκη, όσο ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.