Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΣΑΚΗΣ ΤΖΙΜΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ



ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΕΠΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩ .
 Σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή καταδίκασε σήμερα, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας , ασφαλιστική σύμβουλο η οποία κατά την συζήτηση ασφαλιστικών μέτρων, απέκρυψε από το δικαστήριο τα πραγματικά της  εισοδήματα, από ασφαλιστικές εργασίες.
 Με την απόφασή του τόνισε ο Αθανάσιος Τζήμας (Έφορος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Πιερίας,  Συντονιστής Δ/ντής Περιφ/κών Ασφαλιστικών Γραφείων Ανάπτυξης,  Σύμβουλος  Τραπεζοασφαλιστικών & Νομικής Προστασίας), το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας συμβάλει όχι μόνο στην απονομή δικαιοσύνης, αλλά και τιμωρεί παραδειγματικά  αυτούς  που για  προσωπικά ωφέλει αποκρύπτουν,  εν’ γνώσει της αναλήθειας τους  ενώπιον δικαστηρίου τα πραγματικά εισοδήματά τους.

  Τώρα που η εποπτεία των ασφαλιστικών εταιριών και ο ασφαλιστικός κλάδος πέρασα στα χέρια της ΤτΕ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ),  συνέχισε ο Αθανάσιος Τζήμας ίσως δοθεί και ένα τέλος σε όσους διαμεσολαβούν, χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη από το νόμο Άδεια Επαγγέλματος. 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.