Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ


Με κατ’ ιδίαν συναντήσεις συνεχίζεται την Πέμπτη το πρόγραμμα «Ημέρες Πληροφόρησης Επιχειρηματιών»


Κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τα στελέχη ΟΕΥ θα έχουν, την Πέμπτη 8 Μαρτίου, οι εκπρόσωποι των Πιερικών Επιχειρήσεων που δήλωσαν γραπτώς το σχετικό ενδιαφέρον τους με στόχο την έγκυρη και εξειδικευμένη πληροφόρησή τους . Την Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση όπου οι εμπορικοί ακόλουθοι του Υπουργείου Εξωτερικών παρουσίασαν τις αγορές των χωρών που εκπροσωπούν, τις δυνατότητες αλλά κυρίως τα «μυστικά» για την είσοδο των πιερικών επιχειρήσεων σε αυτές.

Οι εμπορικοί ακόλουθοι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ημέρες Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» στην Πιερία είναι:

  1. Ρωσία: ο κ. Ιωάννης Μάρκος, Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄
  2. Πολωνία: ο κ. Θεόδωρος Ξυπολιάς, Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄
  3. Ιταλία: ο κ. Εμμανουήλ Στάντζος, Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄
  4. Σκόπια (FYROM): ο κ. Αθανάσιος Μακρανδρέου, Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄
  5. Ρουμανία: η κα Βάσω Κουσκούτη, Γραμματέας ΟΕΥ Α΄

Στην αποστολή συμμετέχει και ο κ. Δημήτριος Πιτσιδήμος, γραμματέας ΟΕΥ Γ΄, στέλεχος της Β8 Διεύθυνσης επιχειρηματικής ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών.

Σημειώνεται ότι το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με τη Β8 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών και με γνώμονα την ανάγκη εντατικοποίησης της προσπάθειάς του για τη στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, δεδομένου του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που εκδήλωσε η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, υλοποιούν το πρόγραμμα «Ημέρες Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», με στόχο τη διαρκή ενημέρωση της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας για τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που ανακύπτουν στις ξένες αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.