Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ «ΠΙΕΡΙΕΣ»




Στις 27-02-2012 και ημέρα Δευτέρα γιορτάσαμε τα ‘’Κούλουμα’’ μέσα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κονταριώτισσας, ‘’ΠΙΕΡΙΕΣ’’ γιατί ο καιρός δεν μας επέτρεψε να διοργανώσουμε το έθιμο πάνω στον λόφο της Παναγίας.
Αν και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στάθηκαν εμπόδιο εμείς δεν πτοηθήκαμε! Περάσαμε πολύ ωραία , με κέφι και χορό. Στήσαμε ένα πανηγυράκι μέσα στην αίθουσα με αχνιστή φασολάδα με χαλβά, ελιές και τουρσί και βέβαια με άφθονο κρασί!
Πολλοί φίλοι του συλλόγου μας επισκέφθηκαν για να γευτούν τα υπέροχα εδέσματα που μας προσέφεραν με μεγάλη ευχαρίστηση οι επαγγελματίες του χωριού μας αλλά και της Κατερίνης.
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους χορηγούς. Ακόμη ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου τον κύριο Κωνσταντίνο Χότζια που είναι πάντα στο πλευρό του Συλλόγου.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κύριος Γεώργιος Φαρμάκης, ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου κύριος Γεώργιος Κωτούλης, η Αντιδήμαρχος Μαρία Τσιμήτρη και η δημοτική σύμβουλος Δίου–Ολύμπου κυρία Μαρία Ζέρβα.
Ακόμη ευχαριστούμε τον Δήμο Δίου-Ολύμπου που φρόντισε να παραβρεθεί το τοπικό κανάλι για να παρουσιάσει την προσπάθειά μας.
Ευελπιστούμε του χρόνου να πετάξουμε τους χαρταετούς στον λόφο της Παναγίας. Ήταν η μοναδική απουσία απ’ όλη την εκδήλωση!
Ευχόμαστε ‘’ Καλή Σαρακοστή’’
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.