Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ



Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με τη Β8 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών και με γνώμονα την ανάγκη εντατικοποίησης της προσπάθειάς του για τη στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, δεδομένου του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που εκδήλωσε η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, συνεχίζουν την υλοποίηση του Προγράμματος «Ημέρες Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», με στόχο τη διαρκή ενημέρωση της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας για τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που ανακύπτουν στις ξένες αγορές.

Στο πλαίσιο αυτό προχωρούμε στη διοργάνωση αρχικά μιας ιδιαίτερα σημαντικής ενημερωτικής εκδήλωσης, όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες και εκπρόσωποι επιχειρήσεων θα ενημερωθούν από στελέχη Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων ( Εμπορικούς Ακολούθους ) για τις αγορές των χωρών, Ρωσία, Πολωνία, Ιταλία, Σκόπια και Ρουμανία. Παράλληλα θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση των εκπροσώπων των επιχειρήσεων για τις αρμοδιότητες και δραστηριότητες της Β8 Διεύθυνσης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών.
Την Τετάρτη 7 Μαρτίου και ώρα 18:30 τα στελέχη Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων θα παρουσιάσουν τη κάθε μία αγορά, θα αναδείξουν τους δυναμικούς κλάδους της κάθε οικονομίας και τις δυνατότητες συνεργασίας και εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.
Την Πέμπτη 8 Μαρτίου και από ώρα 10:00 οι συμμετέχοντες της προηγούμενης ημέρας που θα έχουν δηλώσει γραπτώς το σχετικό ενδιαφέρον τους, θα έχουν τη δυνατότητα για συναντήσεις με τα στελέχη Ο.Ε.Υ., με στόχο την έγκυρη και εξειδικευμένη πληροφόρησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.