Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου τους εκλέγουν οι πολύτεκνοι της Πιερίας


ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΑΠΟ 11.00 Π.Μ. ΕΩΣ 5.00 Μ.Μ. ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Εκλογές με σκοπό την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον σύλλογο πολυτέκνων Πιερίας, για την περίοδο 2012 – 2016, θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012, το πρωί, στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Κατερίνης «Εκάβη».
Οι πολύτεκνοι που είναι μέλη του συλλόγου Πιερίας, για να μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες θα πρέπει να προσέρχονται από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 5.00 το απόγευμα έχοντας μαζί τους την πολυτεκνική τους ταυτότητα (πάσο) καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα.
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Λόγω αυτών των επερχόμενων εκλογικών διαδικασιών, το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο των πολυτέκνων του νομού πραγματοποίησε, βάσει καταστατικού, γενική συνέλευση των μελών, το περασμένο Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στη μικρή αίθουσα του συνεδριακού κέντρου «Εκάβη», στον 1ο όροφο.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης του συλλόγου πολυτέκνων. Ο οικονομικός απολογισμός του συλλόγου εγκρίθηκε από τους συμμετέχοντες στη γενική συνέλευση και απαλλάχθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Ως προς τον διοικητικό απολογισμό, η πρόεδρος των πολυτέκνων Πιερίας, Ασημίνα Πούλιου, μίλησε για σημαντικές δραστηριότητες που έγιναν την τελευταία τετραετία ενώ εξέφρασε και ευχαριστίες προς χορηγούς τροφίμων, πραγμάτων και χρημάτων που δόθηκαν στον σύλλογο προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες πολύτεκνες οικογένειες, ως εξής:
1.          Σε κάθε σύλλογο ή και σε κάθε ομάδα τα μέλη, όπως έχουν υποχρεώσεις, έχουν και δικαιώματα. Γι αυτόν τον λόγο είχαμε πάρει απόφαση και τοποθετήσαμε αυτόματο τηλεφωνητή όπου ανακοινώνεται οτιδήποτε αφορά τον σύλλογο και τα μέλη του.
2.          Δημιουργία χώρου (μέσα στον ιδιόκτητο χώρο του συλλόγου) συλλογής ρούχων, υποδημάτων, παιχνιδιών, κλινοσκεπασμάτων, καθώς επίσης και διαφόρων πραγμάτων που αφορούν το σπίτι και το σχολείο των μελών μας.
3.          Καθ’ όλο το έτος, κυρίως όμως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, γίνεται εκστρατεία συλλογής αγαθών, πάσης φύσεως, από επιχειρήσεις του νομού μας, με σκοπό να δίνονται σε δεκάδες άπορες πολύτεκνες οικογένειες. Επίσης, πολλοί πολίτες μάς εμπιστεύθηκαν, αυτή την τετραετία, σημαντικά ποσά για ενίσχυση αυτών των οικογενειών.
4.          Είχαμε προσωπική επαφή με αυτές τις οικογένειες.
5.          Δεν χρεώσαμε το ταμείο του συλλόγου με έξοδα που χρειάστηκε να δαπανήσει κάποιο μέλος του Δ.Σ. π.χ. τηλέφωνα, καύσιμα, μεταφορικά μέσα κλπ.
6.          Καθιέρωση εκδήλωσης για τη γιορτή της μάνας, 2 με 3 Φεβρουαρίου.
7.          Καθιέρωση εκδήλωσης για τους προστάτες των πολυτέκνων την 1η Κυριακή εκάστου Νοεμβρίου.
8.          Καθιέρωση εκδήλωσης προς τιμή των παιδιών της Α’ τάξης δημοτικού, με δώρο τη σχολική τσάντα.
9.          Τιμήθηκαν σε εκδήλωση υπερπολύτεκνες μητέρες (με 7 – 8 παιδιά).
10.       Τιμήθηκαν σε εκδήλωση παιδιά που διέπρεψαν στον αθλητισμό, σε κάθε επίπεδο.
11.       Τιμώνται κάθε χρόνο οι επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
12.       Προσπάθεια για το 100% ενημέρωσης των μελών με μηνύματα.
13.       Διαμαρτυρία με πορεία στις 25/6/2011 για τα αντιπολυτεκνικά μέτρα της κυβέρνησης – Επίσκεψη στους βουλευτές του νομού με επίδοση των αιτημάτων μας.
14.       Προσπαθούμε στις διανομές να απασχολούμε μέλη μας και όχι αλλοδαπούς.
15.       Φυλλάδιο εκπτωτικό.
16.       Ευχαριστήριο στον δήμο Κατερίνης, κ. Σιονακίδου (αποθήκη), MAXI, Συρανίδη (κοτόπουλα), «Αρτόκοσμος», «Κορφή», Χοιροστάσιο Κωτακίδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.