Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ετήσιος χορός του πολιτιστικού συλλόγου Κονταριώτισσας «Πίερες»


Ετήσιος χορός του πολιτιστικού συλλόγου Κονταριώτισσας «Πίερες»


Ο πολιτιστικός σύλλογος Κονταριώτισσας, «Πίερες», διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του στην αίθουσα εκδηλώσεων «Πιερίδα», το Σάββατο 14/1/2012. Το πρόγραμμα παρουσίασε η κ. Μαρία Γκριμούλα του Αθανασίου.
Στην αρχή απηύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κονταριώτισσας, κ. Ευαγγελία Γκριμούλα. Στη συνέχεια, βγήκε η χορωδία του συλλόγου και τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια. Ακολούθως χόρεψαν τα χορευτικά τμήματα με παραδοσιακές στολές.
Επίσης, στα παιδιά που πέρασαν φέτος σε ΑΕΙ και ΤΕΙ δόθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι. Κατόπιν έγινε η κοπή της βασιλόπιτας. Επίσης έγινε λαχειοφόρος αγωγό ενώ τα δώρα που κληρώθηκαν, ήταν από προσφορές διαφόρων επαγγελματιών, τους οποίους ο πολιτιστικός σύλλογος ευχαριστεί θερμά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αν.δήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης, ο τ. δήμαρχος του τ. δήμου Δίου και νυν περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Γρηγόρης Παπαχρήστος, η αντιδήμαρχος Μαρία Τσιμήτρη, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κονταριώτισσας Κωνσταντίνος Χότζιας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκος Μακρίδης και Δημήτρης Τσιμήτρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Λάππας και Ευαγγελία Μόχλα, τοπικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ν.Εφέσου «Ηράκλειτος», Γιάννης Δημητριάδης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ν.Εφέσου «Το Στουπί», Χρήστος Κατσαρέλας, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καρίτσας Ιωάννης Τσιλιμίγκας, ο πρόεδρος του συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας Δημήτρης Ζαρογιάννης, εκπρόσωποι βουλευτών, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και αρκετός κόσμος.
Με ανακοίνωσή του ο πολιτιστικός σύλλογος Κονταριώτισσας «Πίερες» ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν για τη συγκεκριμένη βραδιά και εύχεται καλή χρονιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.