Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ενημέρωση της βουλευτού Πιερίας Μαρίας Μίχου από τη διοίκηση της εταιρείας «Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα»



«Πρόκειται για την ολοκλήρωση μιας διαδικασίας που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2011, με την οποία το ακίνητο της Σκοτίνας, το μεγαλύτερο κάμπινγκ των Βαλκανίων, θα αξιοποιηθεί μετά από πολλά χρόνια, με τη δημιουργία ξενοδοχειακής υποδομής σε συνδυασμό πλέον, με την ανάπτυξη κάμπινγκ».
Τα παραπάνω υπογράμμισε η Βουλευτής Πιερίας κα Μαρία Μίχου, μετά από επικοινωνία της με την εταιρεία «Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα». Το επενδυτικό σχέδιο που κατέθεσαν οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει υποχρεωτικά να προβλέπει ξενοδοχειακή υποδομή τουλάχιστον 4* και τουλάχιστον 250 κλινών και κάμπινγκ Α' Κατηγορίας δυναμικότητας τουλάχιστον 250 θέσεων, ενώ η συνολική δόμηση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 25.000μ2. Τα τεύχη του Κλειστού Διαγωνισμού διανεμήθηκαν από τον Ιούλιο του 2011, ενώ οι δεσμευτικές τεχνικές και οικονομικές προσφορές υποβλήθηκαν στις 6/9/2011.
Στην ουσία γίνεται τροποποίηση ουσιώδους όρου της Α' φάσης, που ανταποκρίνεται και στις απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας για διατήρηση του χαρακτήρα του χώρου και ως κάμπινγκ. Έτσι, στην ουσία μιλάμε για μια Β΄ φάση, με τη συμμετοχή και πάλι των τριών που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον στην Α΄φάση. Τα κριτήρια τεχνικής και οικονομικής επάρκειας δεν άλλαξαν και οι μετέχοντες στον κλειστό διαγωνισμό θα αξιολογηθούν σύμφωνα με τα δικαιολογητικά που υπέβαλλαν κατά τη διαδικασία της υποβολής των δεσμευτικών προσφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.