Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου Ανήμερα Χριστουγέννων στο Νοσοκομείο Κατερίνης






Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και υγεία έδωσε ανήμερα των Χριστουγέννων ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος στους νοσηλευόμενους, στους συνοδούς τους αλλά και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κατερίνης το οποίο επισκέφθηκε.
Παρόντες ήταν επίσης η βουλευτής Πιερίας Μ.Μίχου, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σ. Μαυρίδου, καθώς και εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης που είχαν την ευκαιρία λίγο πριν την επίσκεψη στους θαλάμους νοσηλείας να συνομιλήσουν με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Φαρμάκη, ο οποίος και τους ενημέρωσε για την πορεία του νοσοκομείου, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρεται στους ασθενείς και συνοδούς, καθώς και για μια σειρά πρωτοβουλιών που στο επόμενο διάστημα θα αναλάβει το νοσοκομείο Κατερίνης.
Ο κ. Κουκοδήμος συνοδευόμενος από τον διοικητή του νοσοκομείου Κατερίνης κ. Στέργιο Φαρμάκη ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους τους εργαζόμενους, ενώ ιδιαίτερα σε όσους νοσηλεύονταν ευχήθηκε η έλευση του νέου χρόνου να τους βρει υγιείς, στα σπίτια τους και κοντά στους οικείους τους.

Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.