Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ



Έχοντας υπόψη το Π.Δ. 1/2007 σύμφωνα με το οποίο «καθιερώθηκε η 30η Σεπτεμβρίου, ως ημέρα μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών» (ΦΕΚ 1/τ.Α/2.1.2007) και στο οποίο έχει καθοριστεί με λεπτομέρεια το περιεχόμενο των εκδηλώσεων για την ημέρα αυτή, θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις των Εθνικών μας Ευεργετών. 

Οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 και οι οποίες σύμφωνα με την απόφαση 37539/19-9-2011 του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης & Αποκεντρωμένης ορίζονται ως εξής:


Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

10:30’ Στο χώρο του μνημείου της Πλατείας Ελευθερίας θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.
Στην εκδήλωση παρακαλούνται να παραστούν οι Αρχές του Νομού, της πόλης της Κατερίνης, οι Δ/ντες και Προϊστάμενοι των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων.
Τα θέματα σχετικά με την παράταξη, απονομή τιμών, τάξη, κίνηση οχημάτων παρακαλούνται να τα ρυθμίσουν οι αρμόδιες στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές.
Ο Δήμος Κατερίνης παρακαλείται να μεριμνήσει για την εγκατάσταση μικροφωνικής, το σημαιοστολισμό και ευπρεπισμό του χώρου της πλατείας.
Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Συμεωνίδης Μιχάλης, ο οποίος θα κάνει και μια σύντομη αναφορά στην προσφορά των Εθνικών μας Ευεργετών.

Το πρόγραμμα έχει θέση επίσημης πρόσκλησης.


Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.