Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΙΜΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.





Πηγή: www.aftodioikisi.gr

ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας: Σκληρή μάχη με νικητή το Σ. Δανιηλίδη


O δήμαρχος Συκεών-ΝεάποληςΣίμος Δανιηλίδης θα είναι ο πρώτος πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας μετά από σκληρή μάχη με το δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα η παράταξη του κ. Δανιηλίδη «Αυτοδιοικητική Κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας» (ΠΑΣΟΚ) έλαβε 104 ψήφους σε σύνολο 200 ψηφισάντων και 13 έδρες.

Ακολούθησε η «Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση» (ΝΔ) του Λάζαρου Κυρίζογλου με 87 ψήφους και 11 έδρες, η «Λαϊκή Συσπείρωση» (ΚΚΕ) του Μιχάλη Κωνσταντινίδη με 8 ψήφους και 1 έδρα και ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης (ΣΥΝ) με 1 ψήφο και καμία έδρα.

Σε δηλωσή του μετά τη νίκη του ο κ. Δανιηλίδης τονίζει: «Ανοίγει διάπλατα η λεωφόρος για μια διοίκηση στην ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία, αφήνοντας στην άκρη και το παρελθόν τα στοιχεία της κακής διοίκησης, της κακής διαχείρισης και της αδράνειας που υπήρχαν σε πολλές ΤΕΔΚ όπως και στην ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης, θα πορευτεί -και οι 25 που εκλεγήκαμε σήμερα- με ενότητα, συνεργασία, δύναμη, κατάρτιση, γνώση και αλληλεγγύη, έτσι ώστε να επιτύχει το μεγάλο άλμα της ανάπτυξης στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

Για προηγούμενο ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.