Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε εκδήλωση για την ενίσχυση του Συλλόγου Προστασίας Ορφανών Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»





Συγκινητική και μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο πάρτυ που στήθηκε στην παραλία της Κατερίνης και συγκεκριμένα σε γνωστό καφέ την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011 για την ενίσχυση του Συλλόγου Προστασίας Ορφανών Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».
Πλήθος πολιτών της Πιερίας, μέλη και φίλοι του συλλόγου διασκέδασαν και χόρεψαν σε μια εκδήλωση που είχε πολύ κέφι και χαρά, προκειμένου να συμβάλουν με αγάπη και σεβασμό στα παιδιά στην ενίσχυση του συλλόγου για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο του.

Παρούσα στην εκδήλωση και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, που διακρίνεται για την κοινωνική της ευαισθησία και ιδιαίτερα για την αγάπη της για τα παιδιά. Η κ. Μαυρίδου συνοδευόμενη από τον Ειδικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Αθανάσιο Μπαρμπαγεωργόπουλο συνεχάρει το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου για τις αξιέπαινες προσπάθειές του να εξασφαλίσει μια καλύτερη καθημερινότητα και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας εξήρε το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο σύλλογος, συνομίλησε με μέλη του για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και για τα μελλοντικά τους σχέδια. Η κ. Μαυρίδου γνώρισε τα παιδιά του ΄΄Βενιαμίν΄΄ , συζήτησε μαζί τους και εξέφρασε τη συμπαράστασή της στις δράσεις και το ρόλο του δραστήριου αυτού συλλόγου.

« Η τοπική κοινωνία αγκάλιασε άλλη μια εκδήλωση που έχει ιερό σκοπό με μεγάλη συμμετοχή. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας δείχνει τον κοινωνικό της χαρακτήρα δίνοντας το παρόν σε διοργανώσεις που στόχο έχουν τη στήριξη και την ενίσχυση συλλόγων. Την ίδια ώρα, επικροτούμε τη σημαντική προσπάθεια και το εξαιρετικό και δύσκολο έργο των μελών του Συλλόγου «Βενιαμίν», δήλωσε η κ. Μαυρίδου. Πρόσθεσε, ότι με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε να ευαισθητοποιήσουμε και να αφυπνίσουμε την κοινή γνώμη, ενισχύοντας την κοινωνική αλληλεγγύη στην πόλη της Κατερίνης μέσα από δράσεις ενημέρωσης και εθελοντισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.