Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ


Στα πλαίσια συντονισμένων ενεργειών, το σωματείο Επαγγελματιών Λιτοχώρου, υιοθετεί την σύσταση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και προτείνει στα μέλη του, όταν θα καταβάλλουν την έκτακτη εισφορά, το τέλος επιτηδεύματος, να συνυποβάλλουν προς τις Δ.Ο.Υ., μαζί με την πρώτη δόση και σχετική ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

Επίσης για το « έκτακτο !!! » ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων ακινήτων, το οποίο ψηφίσθηκε. η ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ θα υποβάλλεται προς το Ελληνικό Δημόσιο μέσω της ΔΕΗ ΑΕ. Στην περίπτωση υποβολής ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ο υποβάλλων θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο προϊστάμενος της ΔΟΥ πρέπει να απαντήσει εντός 90 ημερών στο φορολογούμενο επί της επιφύλαξής του. Εάν ο προϊστάμενος απαντήσει ή παραλείψει να απαντήσει, τότε ο φορολογούμενος πρέπει εντός 60 ημερών από τη λήψη της απάντησης ή από την άπρακτη πάροδο των 90 ημερών, να προσφύγει στα αρμόδια Διοικητικά Δικαστήρια. Αν ο φορολογούμενος δεν προσφύγει στα Δικαστήρια, στα πλαίσια των παραπάνω προθεσμιών, χάνει το δικαίωμά του στην επιφύλαξη. 

Στο Σωματείο Επαγγελματιών Λιτοχώρου διατίθενται ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ για την έκτακτη εισφορά, το τέλος επιτηδεύματος και το «έκτακτο !!! » ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων ακινήτων και καλεί όσα μέλη του επιθυμούν να υποβάλλουν να απευθύνονται στα γραφεία του Σωματείου Επαγγελματιών Λιτοχώρου. (Αγ.Νικολάου 16 τηλ. 23520 84277) 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.