Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Στο 3ο Σχολικό Συγκρότημα παραβρέθηκε η Βουλευτής Πιερίας κα Μαρία Μίχου


Στις τάξεις από χθες οι μαθητές και μαθήτριες της Πιερίας


Στην τελετή αγιασμού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς του 3ο Γυμνασίου και Λυκείου Κατερίνης, παραβρέθηκε χθες το πρωί η Βουλευτής Πιερίας κα Μαρία Μίχου, σε ένα κατάμεστο προαύλιο από γονείς και μαθητές, παρουσία των διευθυντών του 3ου Γυμνασίου κ. Κώστα Κανσουζίδη και του 3ου Λυκείου κ. Γιώργο Περδίκη.

Μιλώντας στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου η κα Μίχου τόνισε μεταξύ άλλων πως η Παιδεία αποτελεί έναν από τους βασικούς μοχλούς προόδου και ανάπτυξης της χώρας μας και εξέφρασε τις ευχές της για καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.

«Σας εύχομαι μια καλή, δημιουργική σχολική χρονιά, μια χρονιά επιτυχιών και διακρίσεων, που θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τις γνώσεις και τις ικανότητες σας.

Είμαι βέβαιη πως και οι εκπαιδευτικοί με διάθεση για δημιουργία και προσφορά, θα προσφέρουν σε εσάς τους μαθητές τις γνώσεις που θα αποτελέσουν τη βάση για να υλοποιήσετε στην πορεία τα όνειρα σας. Άλλωστε το μέλλον ανήκει σε εσάς, στη Νέα Γενιά» επεσήμανε η Βουλευτής Πιερίας.


Στην τελετή αγιασμού παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Αλέκος Γιουμίδης και ο σχολικός σύμβουλος κ. Πούλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.