Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Φεστιβάλ στην ακτή Λεπτοκαρυάς


ΜΕ ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, Ι.ΠΑΡΛΑΠΑΝΟ ΚΑΙ Δ.ΔΡΙΣΤΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ











ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με μουσική βραδιά από έντεχνο τραγούδι και με τη συμμετοχή του Γιάννη Παρλαπάνου, της Μαρίας Φωτοπούλου και του Δημήτρη Δριστά, ολοκληρώθηκε το 1ο φεστιβάλ θάλασσας, σε μια εκδήλωση που έγινε στην αμμουδιά της Λεπτοκαρυάς.
Μάλιστα, η εξέδρα από όπου οι καλλιτέχνες ψυχαγώγησαν το κοινό της πόλης, αλλά όχι μόνο, είχε στηθεί εκεί που κυριολεκτικά έσκαζε το κύμα. Γι αυτό, άλλωστε, αν και η θερμοκρασία ήταν στους 30ο Κελσίου, η βραδιά ήταν τελικά δροσερή… Η αύρα της θάλασσας αλλά και τα τραγούδια που ερμηνεύτηκαν από την υπέροχη φωνή της Μαρίας Φωτοπούλου, έκαναν τη βραδιά να είναι δροσερή κι ευχάριστη…!
Ήταν η τελευταία εκδήλωση του φεστιβάλ θάλασσας στην παραλία Λεπτοκαρυάς – giabanaki, που συνδιοργανώθηκε από την πνευματική κίνηση Λεπτοκαρυάς και τον πολιτιστικό όμιλο γυναικών της περιοχής. Σημαντική και ουσιαστική ήταν όμως και η συμβολή του υπαλλήλου του δήμου Δίου-Ολύμπου, Θωμά Καρτσιώτη, του ανθρώπου που είχε τον τεχνικό συντονισμό της όλης εκδήλωσης.
Παρόντες ήταν ο αναπληρωτής δήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης, η αντιδήμαρχος Σοφία Νούλα, ο αντιδήμαρχος Πέτρος Κιάφας, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λεπτοκαρυάς Ευάγγελος Κουκάρας, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ. Ζτάνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Λάππας, Γιώργος Κωτούλης, Σοφία Ζουρζούρα, Αντώνης Χατζής κ.ά., η Λιτοχωρίτισσα καλλιτέχνης Πόπη Κουτρούλα, εκπρόσωποι της πνευματικής κίνησης Λεπτοκαρυάς και του πολιτιστικού ομίλου γυναικών της περιοχής που εργάστηκαν εθελοντικά αλλά και αρκετοί πολίτες και τουρίστες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.