Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας συγχαίρει τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης κ. Καραλιά Ιωάννη, τον Υποδιοικητή κ. Φαλάρα Ευάγγελο καθώς και όλα τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος για την γρήγορη ανταπόκριση, την άμεση επέμβαση και την άριστη αντιμετώπιση με θάρρος, σθένος και αυτοθυσία της ισχυρής έκρηξης του βυτιοφόρου στο Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Α.Π. της επιχείρησης Νικ. Καλαμπαλίκης & Σια Ε.Ε. επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 38 στην Κατερίνη.

Όλα αυτά αποδεικνύουν την ετοιμότητα και την εμπειρία των μελών του Σώματος στη διαχείριση τέτοιου είδους συμβάντων.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι πάντα αρωγός και θα στηρίζει με κάθε τρόπο το δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής μας Υπηρεσίας.

Συγχαρητήριο μήνυμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας

Η Αντιπεριφεριάρχης Πιερίας συγχαίρει τον Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας κ. Μαντζούκα Αθανάσιο και τους Υφισταμένους Αξιωματικούς αλλά και τα μέλη της Αστυνομικής Υπηρεσίας που με την άμεση και έγκαιρη κινητοποίηση τους συνέβαλαν στο να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος για την ζωή ή την υγεία των πολιτών μετά την ισχυρή έκρηξη του βυτιοφόρου στο Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Α.Π. της επιχείρησης Νικ. Καλαμπαλίκης & Σια Ε.Ε. επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 38 στην Κατερίνη.
Είμαστε βέβαιοι πως με τις υπηρεσίες που διαθέτουμε και το στελεχιακό δυναμικό που τις απαρτίζουν μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα και με ασφάλεια κάθε έκτακτο συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.